Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

Petteri Pennanen vahvistaa Kuopion Palloseuraa loppukauden ajan

KuPS on vahvistanut rivejään merkittävällä paluumuuttajalla, kun Palloseuran oma kasvatti Petteri Pennanen palaa kuopiolaisten vahvuuteen loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella.

Viime kaudella Suomen mestaruutta juhlineen joukkueen kapteeni teki alkuvuodesta sopimuksen Indonesian pääsarjan TIRA-Persikabon kanssa, mutta koronapandemian vuoksi pelit Aasiassa jäivät lyhyeen.

29-vuotias Neulamäen Kobrissa peliuransa aloittanut keskikenttätaituri ennätti pelata Indonesiassa ainoastaan kolmessa pääsarjaottelussa. Pennanen purki sopimuksensa Aasiaan heinäkuun alussa.

Pennasen anti viime kauden mestarijoukkueessa oli valtava. Vuoden keskikenttäpelaajaksi valittu Pennanen iski viime kaudella kuusi maalia ja tarjoili yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Kaiken kaikkiaan Pete on edustanut KuPS:aa 173 ottelussa, joissa maaleja on syntynyt 37 ja maalisyöttöjä 27.

”Monipuolinen ja luova pelaaja”

Tommi Jyryn valitettavan loukkaantumisen vuoksi KuPS:lle oli tärkeää löytää paikkaaja joukkueen keskikaistalle. KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom onkin luonnollisesti mielissään kovasta paluumuuttajasta KuPS:n vahvuuteen:

”Hienoa saada Pete takaisin kotiin. Hän tuo meidän pelaamiseemme lisää taitoa ja luovuutta – sekä tietenkin pelaajarinkimme levenee. Hän tarjoaa valmennukselle erilaisia vaihtoehtoja monipuolisena pelaajana”, Lindblom iloitsee.

”Voittamiseen ei kyllästy ikinä”

Keskikenttätaituri itse odottaa paluutaan tosipeleihin innolla:

”Viimeisistä peleistäni on jo pitkä aika ja täällä Kuopiossa kaikki on tuttua, joten nälkä vetää tuttu keltapaita päälle on kova. KuPS on jälleen kasannut kovan joukkueen ja meillä on mahdollisuudet mihin vain”, Pennanen tunnelmoi.

Pennanen kertoo tuovansa joukkueen pelitapaan uusia mahdollisuuksia ja hän aikoo jatkossakin auttaa joukkuettaan omilla vahvuuksillaan:

”Pallollisessa pelaamisessamme perusasiat toimivat varsin hyvin, mutta mielestäni pystymme parantamaan sitä vielä entisestään. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta nimenomaan pallollisessa vaiheessa ja tuomaan siihen lisää variaatioita”, Pennanen miettii.

Viime kauden päätteeksi Kuopiossa juhlittiin Suomen mestaruutta 43 vuoden tauon jälkeen. Pennanen itse kertoo nälän kasvavan syödessä:

”Voittamiseen ei kyllästy ikinä, varsinkin nyt kun sitä on saanut maistaa. Nyt on jopa kovempi nälkä voittaa, kuin viime vuonna”, Pennanen päättää.

Petteri Pennanen on edustuskelpoinen aikaisintaan 20. heinäkuuta alkaen kansainvälisen siirtoikkunan avauduttua.

Kuopion Palloseuran lomautukset ja palkanleikkaukset ovat päättyneet, joten seura pystyi kiinnittämään kaivatun paluumuuttajan takaisin kotikonnuilleen.

Lähde: kups.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kuopion Palloseura - logo

KuPS - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHonkavaara ja Boström jatkavat Savossa - molemmille vuoden jatkosopimus KuPSin kanssa

Honkavaara ja Boström jatkavat Savossa - molemmille vuoden jatkosopimus KuPSin kanssa

Loistavaa työtä Kuopion Palloseuran peräsimessä tehnyt Jani Honkavaara jatkaa Kuopion Palloseuran päävalmentajana myös kaudella 2024. Honsun tutkaparina kuluvalla kaudella toiminut Sixten Boström jatkaa myös valmennusryhmässä kaudella 2024.

Lue lisää
Aada Nurmi siirtyy Kuopion Palloseuraan

Aada Nurmi siirtyy Kuopion Palloseuraan

Helsingin Palloseuran taitava keskikenttäpelaaja saapuu Kuopion Palloseuraan kauden 2024 kattavalla pelaajasopimuksella, jossa on myös optio kaudesta 2025.

Lue lisää
Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin

Keskikenttätähti Urho Nissilä siirtyy pysyvällä siirrolla Kuopion Palloseuran riveihin purettuaan aiemmin tässä kuussa pelaajasopimuksensa SV Zulte Waregemin kanssa. Nissilän tuore sopimus kasvattajaseuransa kanssa kattaa kauden 2021 loppuun saakka.

Lue lisää
Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog vahvistamaan Kuopion Palloseuraa

Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Santeri Haarala ja Axel Vidjeskog liittyvät KuPS-miehistöön 2+1-vuotisilla pelaajasopimuksilla.

Lue lisää
Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Pedro Vitorin kausi 2020 on ohi loukkaantumisen johdosta

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Pedro Vitor loukkaantui alkuviikosta harjoituksissa.

Lue lisää
KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

KuPS ja maalivahti Hemmo Riihimäki pitkään jatkosopimukseen

Kuopion Palloseura ja maalivahti Hemmo Riihimäki ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 17-vuotiaan maalivahtitalentin KuPS:ssa kauden 2023 loppuun asti.

Lue lisää