Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savo Volley jatkaa ilman erätappioita

Savo Volley jatkaa ilman erätappioita

Savo Volley jatkaa vahvoja otteitaan miesten Mestaruusliigassa. Neljän vierasottelun putken avasi vierailu Loimaan liikuntahallissa, missä kotijoukkue Hurrikaani joutui ensimmäisen kerran toteamaan savolaiset vieraansa paremmiksi. Loppulukemat kirjattiin Savo Volleylle 0-3 (19-25, 19-25, 22-25.)

- Olimme valmistautuneet pelaamaan viisi erää täällä. Tiesimme, että täällä joutuu tekemään kovasti töitä, pohti savolaisten päävalmentaja Timo Tolvanen.

- Peli ei ollut kummaltakaan parasta mahdollista, mutta onnistuimme erien lopussa lisäämään hieman kaasua.

- Kahdessa ensimmäisessä erässä saimme hakkuri Samuli Kaislasalon hyvin kuriin, mutta kolmannessa erässä olimme hänen kanssaan hieman nesteessä, paljasti Tolvanen.

- Meillä on pelissä paljon petrattavaa esimerkiksi vastaanoton tarkkuudessa.

Vastustajan valmentaja kaipasi omiltaan lähinnä hyökkäystehoja. Edellisen kauden huippuhakkuri Antti Ropposen puuttuminen näkyi kotijoukkueen pelissä. Myös uuden passarin Santeri Välimaan sopeutumisessa joukkueeseen on vielä tekemistä.

- Kun 19-vuotias kaveri tulee joukkueeseen, ei häneltä vielä kymmenessä ensimmäisessä ottelussa voi odottaa mitään ihmetekoja kuin väläyksittäin.

- Tiesin, että Savolla on vahva keskihyökkäysarsenaali, mutta onnistuimme syötöllä horjuttamaan vastaanottoa sen verran, ettei keskeltä tultu jatkuvasti läpi, sanoi Heino.

Keskipelaajat olivat tällä kertaa kuitenkin vahvassa roolissa Savvo Volleyssä. Tommi Siirilä keräsi vieraiden parhaimman pistesaldon (13/+9); häntä säesti mainiosti Severi Savonsalmi (9/+8).

Vastaanotossa Niklas Breilin oli huippuvireessä – kymmenestä yrityksestä hän nosti yhdeksän tarkasti passari Fedor Ivanovin ulottuville. Vastaanottovirheitä hän ei tehnyt.

Kapteeni Antti Siltala jatkaa hyviä otteitaan – hän saalisti vieraiden kolmanneksi kovimmat pisteet (10/+2).

Ottelun erikoisuus oli sen viimeinen piste: SavoVolleyn eräpallotilanteessa kotijoukkueen Mikko Suomalainen hermostui tuomarin toimintaan totaalisesti, ja otti erän toisen keltaisen korttinsa, mikä tarkoitti kortin muuttumista punaiseksi ja samalla ottelun viimeistä pistettä vieraille.

Valmentaja Tolvanen paljasti, että joukkue oli etukäteen ottanut puheeksi mahdolliset turpakäräjät:

- Sovimme, että mahdollisesti tuleviin erimielisyyksiin ei pidä provosoitua. Sellainen vaikuttaa omaan peliin aivan liikaa.

Vieraat onnistuivatkin suunnitelmissaan, ja vaikka tuomarikaksikolle jokunen virhe saattoi sattuakin, niistä savolaiset eivät tehneet suurta numeroa.

Savo Volley astui heti ottelun jälkeen bussiin ja suuntasivat kohti Vantaata, missä edessä on kohtaaminen Ducksin kanssa heti maanantai-iltana.

Mestaruusliigan pisteet:
3: Fedor Ivanov
2: Severi Savonsalmi
1: Tommi Siirilä
PROlibero: Niklas Breilin

Savo Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.

Lue lisää
Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Koronapandemian vuoksi siirretty Akaa-Volley - Savo Volley -peli pelataan perjantaina 26. päivänä helmikuuta 2021 Toijalan monitoimitalolla.

Lue lisää