Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tukimies Maurice Wright Jr vahvistamaan Steelersin puolustusta

Tukimies Maurice Wright Jr vahvistamaan Steelersin puolustusta

Kuopio Steelersin Vaahteraliigajoukkueen ensimmäinen yhdysvaltalainen kiinnitys tulevalle kaudelle 2021 on kovaa iskevä ja hyvin liikkuva tukimies Maurice Wright Jr (183 cm, 105 kg, 22 vuotta). Yliopistourallaan Northwestern Oklahoma State Rangersin (DII) riveissä mies valittiin Great American Conferencen (GAC) parhaaksi puolustajaksi ja taklauksia kertyi neljän kauden aikana yhteensä huikeat yli 450 kappaletta, mikä on Rangersin kautta aikain ennätys. Seniorivuotenaan Wright oli koko NCAA kakkosdivisioonan kolmanneksi ahkerin taklaaja (131kpl) ja hänet valittiin myös AP All American joukkueeseen. Wrightin meriittilista on siis varsin komeaa luettavaa:

-GAC Defensive Player of the year 2019
-Northwestern all time leading tackler. (456)
-GAC all time solo tackle record holder
-GAC conference single game tackling record
⁃3 category All-American.
⁃3x 1st team all-conference and 2x super all-region team.
⁃Cliff Harris Award finalist

Päävalmentaja Pekka Utriainen:

“Maurice tulee olemaan yksi Vaahteraliigan parhaista puolustajista ja jatkaa näin meidän aiempien vuosien vahvaa amerikkalais- tukimiesten linjaa. Nuori mies on paitsi huikea taklaaja tukimiehen paikalta, mutta myös monipuolinen, moderni puolustaja, joka on huomioitava paitsi juoksu, myös heittopeleissä. Pelifilmin lisäksi minuun teki vaikutuksen myös ne tiedot mitä muualta saatiin ja omat keskustelut herran kanssa – Maurice on positiivinen johtaja, joka vaatii itseltään aina vielä enemmän kuin muilta. Skandinaavisiakin kytköksiä löytyy, hänen puolisollaan on ruotsalaisia sukujuuria, joten kulttuurishokkia ei ole odotettavissa. NFL:kin oli tiettävästi miehestä kiinnostunut ja normaalina aikana portit ainakin harjoitusleireille olisivat todennäköisesti auenneet, mutta pandemia auttoi meitä nyt tässä. Mahtava alku tulevan kauden jenkkivahvistuksien osalta.”

Maurice kommentoi tuoretta sopimustaan näin:

“I’m a leader on the field. Show a lot in my actions and voice and I have an eye for the game. I’m a versatile athlete that packs a lot of power. The team will see an animal that just loves the game of football. Expectations are to win the Maple League and bring home that trophy, and enjoy the season and build as a leader. I also want to help the community as much as I can, bring a lot of wins to the Kuopio Steelers fans.”

Vaahteraliigan säännöt sallivat yhteensä kolme yhdysvaltalaista pelaaja joukkueeseen, joten kaksi paikkaa on vielä täyttämättä. Lisäapuja on luvassa vielä myös Euroopasta, joten pysy kuulolla. Treenikausi on myös potkaistu käyntiin toden teolla, valmistautuminen kauteen 2021 on siis erinomaisen hyvällä mallilla!

Lähde: steelers.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa nähdään myös tulevana kesänä URHOtv:llä.

Lue lisää
Kuopio Steelers uudistuu

Kuopio Steelers uudistuu

Steelers tulee pelaamaan kaudella 2012 SAJL:n järjestämää 2. divisioonaa.

Lue lisää