Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hugo Gallet ja Roope Laavainen IPK-paitaan - kaksikolla ottelukohtaiset sopimukset KalPan kanssa

Hugo Gallet ja Roope Laavainen IPK-paitaan - kaksikolla ottelukohtaiset sopimukset KalPan kanssa

KalPan yhteistyöseura IPK on solminut yksivuotiset sopimukset kahden puolustajan kanssa, kun Hugo Gallet ja Roope Laavainen siirtyvät ensi kaudeksi IPK-paitaan. Samalla KalPa on solminut kaksikon kanssa ottelukohtaiset sopimukset kaudesta 2020-2021 ja sopimukset sisältävät optiot kahdesta seuraavasta Liiga-kaudesta (2021-2022, 2022-2023).
- Hugo ja Roope ovat tärkeitä lisäpalikoita meidän suunnitelmiimme. Olemme solmineet molempien pelaajien kanssa ottelukohtaiset sopimukset tästä kaudesta ja kaksikolla on mahdollisuus napata hyvillä peliotteilla paikka Liiga-joukkueesta ensi kausiksi. Tällä järjestelyllä IPK saa todella laadukkaita pelaajia ja me saamme samalla leveyttä puolustuskalustoomme, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo.

Hugo Gallet, 23, kantoi IPK-paitaa jo viime kaudella. 192-senttinen ja 95-kiloinen ranskalaispuolustaja pelasi viime kaudella Mestiksessä yhteensä 40 ottelua pistein 9+18=27. Gallet tuli tutuksi myös kuopiolaisyleisölle, pelaamalla yhteensä neljä Liigan runkosarjaottelua KalPa-paidassa. Isokokoinen ja vasemmalta ampuva puolustaja on kuulunut viimeisen kolmen kauden ajan Ranskan maajoukkueen vakiokasvoihin.

Roope Laavainen, 21, on Karhu-Kissojen kasvatti ja viime kaudella Laavainen pelasi Liigaa sekä HPK:ssa että KooKoossa. Oikea käsi alhaalla pelaava Laavainen varattiin NHL:ään kesällä 2017, kun Chicago Blackhawks huusi nuorukaisen nimen neljännellä kierroksella, numerolla 119. 187-senttinen ja 91-kiloinen Laavainen on pelannut kolmen kauden aikana Liigassa yhteensä 99 runkosarjaottelua pistein 1+11=12 ja kaksi playoffs-ottelua keväällä 2019. Laavainen juhli samana keväänä Suomen mestaruutta HPK:n paidassa.

- Molemmat pelaajat liittyvät elokuun alusta alkaen meidän joukkueen mukaan. Opimme tuntemaan heidät ja he pääsevät sisään meidän tapaamme toimia. Molemmissa on valtavasti potentiaalia, Laine kiteyttää.

KalPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKalPa vahvistuu NHL-hyökkääjällä

KalPa vahvistuu NHL-hyökkääjällä

KalPa-hyökkäys vahvistuu todellisella huippupelaajalla, kun Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Alexandre Texier liittyy keltapaitoihin marraskuun 2020 loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella.

Lue lisää
KalPan puolustus vahvistuu Otto Leskisellä

KalPan puolustus vahvistuu Otto Leskisellä

KalPa-puolustus vahvistuu todellisella huippupuolustajalla, kun Montreal Canadiensin sopimuspelaaja Otto Leskinen liittyy keltapaitoihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Jesse Graham jatkaa KalPassa

Jesse Graham jatkaa KalPassa

KalPa saa takalinjoilleen lisää kaivattua kiekollisuutta, kun viime kaudelta savolaisyleisölle tuttu 26-vuotias kanadalaispuolustaja Jesse Graham jatkaa keltapaidoissa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
KalPa Hockey Oy:n tilikausi 2019-2020 kääntyi tappiolle

KalPa Hockey Oy:n tilikausi 2019-2020 kääntyi tappiolle

KalPa Hockey Oy teki päättyneellä tilikaudella tappiota 253 414 euroa.

Lue lisää
Sami Kapanen luopuu KalPan omistuksesta, yhtiön osake-enemmistö siirtyy

Sami Kapanen luopuu KalPan omistuksesta, yhtiön osake-enemmistö siirtyy

KalPan pääomistaja vaihtuu. Sami Kapanen on myynyt KalPa Hockey Oy:n omistuksensa joukolle maakunnallisia vaikuttajia, jotka omistavat jatkossa KalPan osake-ja äänienemmistön tätä tarkoitusta varten perustetun Savonmaan Puolesta Oy:n kautta.

Lue lisää
Aapeli Räsänen ja Jesper Mattila KalPaan

Aapeli Räsänen ja Jesper Mattila KalPaan

KalPa on solminut kaksi pelaajasopimusta lupaavien nuorten pelaajien kanssa, kun Aapeli Räsänen ja Jesper Mattila liittyvät keltapaitoihin kaksi kautta kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää