Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Mestiksessä pelaavan, KalPan yhteistyöseura Iisalmen Peli-Karjujen sopimuspelaajista puolustajat Hugo Gallet ja Roope Laavainen sekä maalivahti Henrik Tikkanen viettävät loppukauden KalPassa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan puolustajat Otto Huttunen ja Eric Hjorth sekä hyökkääjä Juuso Mäenpää ovat loppukauden IPK:n vahvuudessa.

Nuorten pelaajien listalla olevat Hjorth sekä Mäenpää saavat kuitenkin liikkua loppukauden ajan seurojen välillä, seurojen välisen yhteistyösopimuksen myötä. Lisäksi Liiga-sopimuksen omaavat maalivahdit saavat liikkua vapaasti yhden Mestis-seuran ja Liiga-joukkueen välillä Mestiksen runkosarjan loppuun asti.

- Tämä on osoitus erittäin toimivasta, hedelmällisestä yhteistyöstä jota teemme IPK:n kanssa monella eri tasolla. Pelaajat ovat ottaneet kovia kehitysharppauksia Iisalmessa syksyn aikana ja ovat omilla esityksillään ansainneet paikan Liiga-joukkueen kokoonpanossa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo.

Ranskalaispuolustaja Hugo Gallet on tällä kaudella pelannut yhteensä 22 Liiga-ottelua KalPassa, pistein 0+4=4. Roope Laavainen on puolestaan esiintyntyt KalPa-paidassa 15:ssä ottelussa, joissa on syntynyt kolme syöttöpistettä. Maalivahti Henrik Tikkanen on pelannut KalPa maalilla yhteensä neljässä ottelussa, joissa kiekot ovat pysähtyneet 91,14 prosentin varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,21 maalia ottelua kohden.

Lähde: kalpa.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää
Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2023 saakka

Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana kevääseen 2023 saakka

KalPa ja Tommi Miettinen ovat solmineet kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen, joka pitää Miettisen KalPan Liiga-joukkueen peräsimessä kevääseen 2023 saakka.

Lue lisää